Messepartner des Forums

l eq gruen

verdianalogo

hippologica-logo

EuroCheval

PferdBodensee

EquitanaOpenAir

Reken

Medienpartner

MeinPferd

logo-pferde-magazin-info2

logo reiterjournal

wp2379f866 05 06

 hb-classic

 

 

Wir unterstützen

vertical banner 2

Nächste Termine

Keine Termine

Herzlichen Dank
an unsere Förderer

 

Pferdefuttershop kl 

Schlosshotel Wendorf

 logo polar2

 guth-meditec-logo

SR by M -Gericks sw2

ParkhotelSurenburg

Cadmos-Verlag2

logo passier

Böckmann

Foto

noesenberger logo

Deze leerfilm is een samenvatting van een tweedaagse clinic van Horst Becker in de sfeervolle Fürstlichen Hofreitschule van Slot Bückeburg.

KlassiekRijdenDVDAan de hand van praktische voorbeelden-zes paarden van verschillende types en graad van africhting worden voorgesteld- wordt een schat aan informatie over de moderne klassieke rijkunst gelevert. Per paard individueel afgestemde oefeningen beantwoorden vele rijkunstige vragen en geven praktische hulp en doelgerichte oplossingen voor elke graad van africhting.

De thema's gaan van een correct begin, over lossigheid, takt en aanleuning, tot in harmonie in de beweging, allen als voorwaarden voor hogere oefeningen. Schouderbinnenwaarts, Travers, Galopchangementen, Pirouette en Piaffe komen voorbij als thematische zwaartepunten en worden naar gelang de situatie, het desbetreffende paard en vanuit verschillende oogpunten gebruikt.

De DVD duurt 135 minuten. De overzichtelijke menu's maken het mogelijk elk hoofdstuk en elke oefening apart terug te kunnen vinden.

(c) 2013 Horseprojekte Horst Becker Horseprojekte2